Αρκετοί παίκτες ψάχνουν στο ίντερνετ πληροφορίες για το πως μπορούν να παίξουν στη Betfair από την Ελλάδα. Και ναι υπάρχει τρόπος αρκεί να ακολουθήσετε σωστά τα παρακάτω βήματα!
Το Blog γράφεται υπεύθυνα από παίκτες για παίκτες.

Για να μπείτε στη Betfair πατήστε εδώ

Οδηγός για το VPN Ηidemyass

Το να ρυθμίσετε το λογισμικό είναι μία πολύ εύκολη και απλή διαδικασία.

Βήμα 1 - Κατέβασμα λογισμικού

Αφού ολοκληρώσετε την αγορά την υπηρεσίας από εδώ θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης για να συνδεθείτε και να μπορέσετε να κατεβάσετε το λογισμικό. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για MacOS αλλά και για Linux.

Download VPN Software

Βήμα 2 - Εγκατάσταση Λογισμικού

Η εγκατάσταση του λογισμικού δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο. Απλά τρέχετε το αρχείο που κατεβάσατε και ακολουθείτε τα βήματα μέχρι να τελειώσει η εγκατάσταση. Αν έχετε εγκατεστημένα τα Windows 8 θα σας εμφανιστεί ένα μήνυμα στην αρχή της εγκατάστασης ότι το λογισμικό δεν υποστηρίζεται. Απλά αγνοήστε το. Το λογισμικό δουλεύει μια χαρά.

Βήμα 3 - Εκτέλεση προγράμματος

Πατάμε το εικονίδιο που θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας και πλέον είμαστε σχεδόν έτοιμοι να σερφάρουμε στο Internet εντελώς ανώνυμα.
  1. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας στα αντίστοιχα πεδία.
  2. Επιλέγουμε το "Remember my username and password" έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνουμε κάθε φορά που θα εκτελούμε το πρόγραμμα.
  3. Από την επιλογή "Quick VPN country change" επιλέγουμε ένα μέρος που θέλουμε να εμφανιζόμαστε. Για παράδειγμα εγώ έχω εντελώς τυχαία επιλέξει "UK, Manchester (LOC1 S3)"
    Setup Software
  4. ΔΕΝ πατάμε όμως ακόμα το Connect to VPN. Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να κάνουμε. Επιλέγουμε την επιλογή "Secure IP Bind". Από εκεί πατάμε μία φορά το πλήκτρο "Enable" και μόλις ενεργοποιηθεί προσθέτουμε όλους τους browsers που έχουμε εγκατεστημένους στο σύστημα. Μόλις τους προσθέσουμε μπορούμε να πατήσουμε και πάλι Disable. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να πούμε στο πρόγραμμα ότι θέλουμε όποτε χρησιμοποιούμε τα επιλεγμένα πρόγραμμα θέλουμε η κίνηση να περνάει μέσα από το VPN.
    Setup Software
  5. Πλέον μπορούμε να συνδεθούμε στο VPN. Επιλέγουμε τη πρώτη καρτέλα (Dashboard) και πατάμε "Connect to VPN". Περιμένουμε λίγο και voila....
    Setup Software
    Εδώ βλέπουμε ότι πλέον έχουμε συνδεθεί στο VPN και το σύστημα μας έχει δώσει μία Αγγλική διεύθυνση IP
  6. Πριν όμως προχωρήσουμε καλό είναι να κάνουμε και ένα έλεγχο. Πάμε στην ιστοσελίδα WhatIsMyIpAddress.com. Εκεί θα πρέπει να δούμε ότι η διεύθυνση μας (IP) είναι η ίδια με αυτή που μας έδωσε το VPN, ότι δεν υπάρχει κάπου επιλογή ότι χρησιμοποιούμε Proxy Server και ότι η χώρα μας είναι αυτή που έχουμε επιλέξει. Αν κάτι από αυτά ΔΕΝ ισχύει αποσυνδεόμαστε από το VPN και συνδεόμαστε ξανά (επιλέγοντας μία άλλη χώρα ή Server)
    Setup Software
Αυτό ήταν! Πλέον μπορούμε να πλοηγηθούμε στα Website που θέλουμε. Για παράδειγμα μπείτε στη BetFair και θα δείτε ότι πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικότατα το λογαριασμό σας. Όλες οι αγορές θα είναι ανοιχτές και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Visit

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε και γενικά να ελέγχετε.
  1. Είναι καλό αν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να πάτε σε κάποιο WebSite, όπως της Betfair, να συνδέεστε πάντοτε από την ίδια χώρα (Αγγλία, Κύπρο, Ολλανδία, Ισπανία, ΗΠΑ κλπ). Και αυτό γιατί αν την ίδια μέρα συνδεθείτε από 2-3 διαφορετικές χώρες τότε μπορεί να "δουν" το λογαριασμό σας με υποψία.
  2. Αν συνδέεστε σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες είναι πιθανόν να μην μπορείτε να δείτε τα Live Video λόγω γεωγραφικών περιορισμών (αυτό σίγουρα ισχύει για τη Betfair)
  3. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όπως ξέρετε η Betfair δεν θέλει και απαγορεύει να χρησιμοποιείτε Proxy Servers και VPN Servers για να παίζετε από την Ελλάδα (τουλάχιστον μέχρι να παρθεί μία απόφαση του αν και πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα). Σας το λέω γιατί ΔΕΝ θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν επιπλήξεις.

No comments:

Post a Comment